Walking Dinner - Culinair en Cultureel avondje uit in Den Bosch

Bij dit Walking Dinner in Den Bosch is inbegrepen:

  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • 1x Een uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijzen: 

10 - 19 personen € 75,50 p.p.
20 - 40 personen € 73,50 p.p.
Vanaf 40 personen € 68,00 p.p.

Minimum aantal personen is 10.
Tijdsduur: 4,5 uur

Reservering voor kleinere groepen:

  Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

  De prijs van dit culinaire avondje uit in Den Bosch is geldig tot en met 31 december 2023.

Walking Dinner Den Bosch

  Eten en wandelen in de oudste stad van Brabant, wij laten wij u de mooiste plekken van deze schilderachtige stad zien in combinatie met een exquise 3-gangen diner in 3 verschillende restaurants. Een gezellig, culinair en cultuur avondje uit met familie, vrienden of collega's.

Avondje op stap in Den Bosch met een stadsgids

De Brabantse gotiek, het oudste bakstenen huis van Nederland, de Binnendieze, Den Bosch kent een groot aantal unieke gebouwen en stedelijke pracht om van dichtbij te bekijken. Onder leiding van een professionele gids brengen wij u naar alle mooie plekken. Na elke wandeling nemen we plaats in een ander restaurant waar u het volgende gerecht krijgt geserveerd. Een gezellige avond om met vrienden, familie of collega´s van te genieten en Den Bosch veel beter te leren kennen.

Met een gids op pad en 3 restaurants bezoeken

18.00 - 18.45 Voorgerecht
18.45 - 19.45 Wandeling
19.45 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Wandeling
22.00 - 22.30 Nagerecht

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Algemeen

Dit evenementenbureau is inspirerend en origineel!

Het evenementenbureau

Wilt u een gezellig, sportief of cultureel uitje, rondvaart, workshop, rondleiding, stadswandeling, vrijgezellenfeest, activiteit, of groepsuitje in het hart van Brabant?

Perfect, professioneel en op maat georganiseerd? Voor iedereen die Den Bosch écht wilt beleven bieden wij leuke evenementen voor elk moment.

Groepsgrootte

De arrangementen zijn voor groepjes vanaf minimaal 10 personen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Maatwerk

U kunt ook uw eigen evenement geheel op maat samenstellen. Onze enthousiaste professionals staan u dan ook graag te woord over alle details van uw speciale uitje in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Voor originele bedrijfsuitjes, een ludiek vrijgezellenfeest of een leuke workshop in Den Bosch bent u bij ons aan het goede adres. Inclusief een goede begeleider of een professionele gids, een puike quizmaster of een vakkundige ceremoniemeester! Bespreek uw wensen met onze medewerkers en laat u verrassen!