Vriendinnenuitje in Montferland - Samen genieten van een heerlijke Pancake Tea

Bij het Vriendinnenuitje in Montferland is inbegrepen:

    • Hartelijk ontvangst op de locatie
    • Uitgebreide Pancake Tea, met diverse lekkernijen en thee/koffie

Prijs: € 17,50 p.p. op basis van mininaal 4 personen. 

De prijs van het Vriendinnenuitje in Montferland is geldig tot en met 31 december 2022.

Een gezellige dag uit in Montferland

Wilt u samen met uw vriendinnen een gezellige dag uit beleven? Kom naar het gastvrije Zeddam, gelegen aan de rand van het bosrijke Montferland, en geniet van onze eigenwijze Pancake tea!. De Pancake Tea zal uw verwachtingen overtreffen, een high tea maar dan op onze manier! Maak na genoten te hebben van de Pancake Tea een heerlijke wandeling door het bos

High tea'en maar dan anders

Bij het restaurant kunt u high tea'en, maar wel op een andere wijze. De wijze kan worden beschreven als eigenwijs en ambachtelijk. 

De Pancake Tea bestaat vooral uit pannenkoek creaties. Hierbij kunt u onder andere denken aan Pannenkoek rolletjes met carpaccio, poffertjes spiezen met prosciutto, huisgebakken cake van de molen en nog veel meer! 

Tijdens de Pancake Tea geniet u onbeperkt van de bijzondere thee soorten en of toffe koffie!

Genieten in hartje Zeddam

In de mooiste straat van Zeddam ligt het pannenkoekenrestaurant. Zeddam is gelegen aan de rand van het bosrijke Montferland. Het pannenkoekenrestaurant is niet zomaar een restaurant!

U kunt genieten van een klassieke pannenkoek of u laat verleiden door één van de bijzondere specialiteiten. Kiest u voor een salade of voor één van de andere gerechten. 

In één van de oudste panden van Zeddam gaan jong en modern gepaard met een vleugje nostalgie. Brinks Pannenkoeken is bekend van onder andere hun frikandel speciaal pannenkoek en de Flipchallenge op Facebook!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant
  • wifi
  • Speelparadijs

Onze partner

Pannenkoekenrestaurant in hartje Zeddam

In de mooiste straat van Zeddam ligt het pannenkoekenrestaurant. Zeddam is gelegen aan de rand van het bosrijke Montferland. Het pannenkoekenrestaurant is niet zomaar een restaurant!


U kunt genieten van een klassieke pannenkoek of u laat verleiden door één van de bijzondere specialiteiten. Kiest u voor een salade of voor één van de andere gerechten. 


Kinderen kunnen zich vermaken op de speelzolder met uitzicht op de open keuken. In één van de oudste panden van Zeddam gaan jong en modern gepaard met een vleugje nostalgie. 

Ingrediënten van het geheime beslag

De pannenkoekenmix waarmee de pannenkoeken worden bereid bestaat uit streekproducten en bevat geen kunstmatige geur-kleur en smaakstoffen. 


De pannenkoekenmix wordt volgens het geheime recept volledig ambachtelijk geproduceerd door Molenmeel Montferland. Het maken van de mix gebeurt in de oudste molen in zijn soort van Nederland, namelijk de Grafelijke korenmolen in Zeddam. De molen kunt u vanaf het terras bewonderen. 


De eieren die worden gebruikt komen van Pluimveebedrijf Tomessen uit Doetinchem. Het beslag is op basis van water. Dit wordt gezuiverd in het Montferlandse bos op steenworp afstand van het restaurant. 

Ambachtelijk genieten

Pancake tea: bij het restaurant kunt u high tea'en, maar dan op een andere manier. Geniet van de pannenkoek creaties en van onbeperkt bijzondere theesoorten of koffie. 


Rondje molen: u brengt een bezoek aan de oudste molen van Nederland in zijn soort. U ervaart hoe het beslag wordt gemalen en hoe de molen te werk gaat. 

Iets te vieren?

Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u op zoek naar een geschikte locatie? Bij het pannenkoekenrestaurant bent u aan het juiste adres. Buiten de restaurant tijden kunt u een feest geven in het restaurant. 


Het gezelschap waarmee u een feest wilt vieren dient uit minimaal 40 personen te bestaan. Het maximale aantal gasten is 120. Het restaurant komt graag met u in gesprek voor een geslaagd feest op maat.