Vriendinnen Ladies Special op een Kasteel

Bij dit High Tea arrangement is inbegrepen:

  • 1 Overnachting
  • 1x Ontbijt
  • High tea op de dag van aankomst

  Prijs: € 69,50 p.p. op basis van een compact 2-persoonskamer.
  1-persoonskamer toeslag op een compact eenpersoonskamer is: € 20,-
  1-persoonskamer toeslag op een compact tweepersoonskamer is: € 35,-

  Weekendtoeslag € 15.00 per kamer per nacht weekend toeslag (vrijdag en zaterdag nacht)
  Seizoenstoeslag € 10,00 per kamer per nacht voor de maanden april, mei & oktober
  Seizoenstoeslag € 20.00 per kamer per nacht voor de maanden juli, augusutus & september 

  Handig om te weten: het arrangement is te boeken met aankomst op maandag tot en met zaterdag.

  De prijs van dit High Tea arrangement is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

High Tea arrangement op een Kasteel

Geniet van een heerlijk nachtje weg met en laat je lekker in de watten leggen op dit prachtig gelegen kasteel op de Veluwe. Begin het verblijf met een heerlijke high tea om bij te kletsen en overnacht in een van de mooie kamers. 

Het Hotel

Wij beschikken over 52 hotelkamers die allen zijn gelegen op ons landgoed. De kamers bevinden zich verspreid over vier hofjes rondom het kasteel, midden in de natuur.

Onze 24 Comfort 1-persoonskamers meten circa 17m2 en zijn verspreid over diverse hofjes rond de kasteelgracht en hebben een eigen terras. De 22 Deluxe 2-persoonskamers zijn voorzien van een woongedeelte met een zithoek en bureau en meten circa 27m2. Onze 4 Executive 2-persoonskamers zijn voorzien van extra luxe zoals een Nespresso koffiemachine en een ruime badkamer met jacuzzi. De 2 Superior suites zijn vrijstaande gebouwen met een eigen entree vanuit de kasteeltuin. De suites bieden met 54m2 een ruim verblijf met een grote woonkamer en een keuken, tot in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Na uw overnachting kunt u genieten van een ruim gesorteerd ontbijt in het kasteel.

Het Landgoed

  Het kasteel is gelegen op een authentiek 17e-eeuws landgoed, gelegen in de bosrijke omgeving van de Veluwe. Al direct bij aankomst zullen u en uw gasten de natuur ten volste ervaren door de vele prachtige oude bomen, beekjes en lanen die ons landgoed van 55 hectare sieren. Historische assen, lanen en waterlopen bepalen de structuur van het landgoed. Onder assen verstaan we de diverse zichtlijnen die rondom het Kasteel zijn gecreëerd. Wij spannen ons in om de landschappelijke, ecologische en cultuurhistorische waarde van het landgoed zoveel mogelijk te behouden.

Culinair genieten op het landgoed kasteel

Geniet van de sterke combinatie van prinsheerlijk overnachten op dit Kasteel en de sterke punten van de Franse keuken. De keukenbrigade stelt graag met veel zorg een overheerlijk menu voor u samen. Hierbij wordt uiteraard geheel rekening gehouden met uw dieetwensen en voorkeuren. De chef kok heeft in de afgelopen 22 jaar al veel ervaring opgedaan binnen de cuisine française. Samen met zijn team werken zij dagelijks aan verrassende gerechten van hoge kwaliteit.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Familiekamers
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Algemeen

Dit prachtig gelegen kasteel biedt u in een sfeervolle landelijke omgeving volop gelegenheid om te ontspannen. Er is ruimte en rust, maar ook stijl en klasse. Het kasteel beschikt over 52 hotelkamers, verspreid over het gehele landgoed.

Faciliteiten

De hotelkamers bevinden zich in afzonderlijke hofjes in de tuinen rond het kasteel en staan garant voor rust en privacy. De kamers beschikken over een eigen terrasje en zijn allemaal gelijkvloers. Tevens beschikken alle kamers over een minibar, koffie/thee faciliteiten, televisie, telefoon en gratis Wifi.

Ligging

Het kasteel is gelegen aan de rand van de Veluwe op een authentiek 17e-eeuws landgoed. Het kasteel ligt op een kilometer afstand van station Putten. Het kasteel biedt gratis shuttleservice van en naar station Putten. Tevens is het kasteel goed bereikbaar voor auto’s en kunt u op het eigen parkeerterrein gratis parkeren. Er zijn 300 parkeerplaatsen aanwezig.

Omgeving

In de omgeving kunt u heerlijk genieten van veel fiets- en wandelroutes. Ook het gezellige centrum van Putten is een bezoek waard. Putten heeft een aangrijpende oorlogshistorie. Een historie die nog veel te ontdekken is in Putten. Tevens ligt Nationaal Park De Hoge Veluwe op slechts 30 kilometer afstand. Andere aanraders zijn de historische binnenstad van Harderwijk en de binnenstad van Amersfoort, het Dolfinarium, de Apenheul of Paleis het Loo.