High Wine of High Beer in Heusden - varen op een Salonboot

Bij deze rondvaart met High Wine of High Beer is inbegrepen:

De High Wine

  • 2 uur durende vaart vanuit Heusden
  • Heerlijke, luxe gerechten aan boord
  • 3 glazen wijn per persoon
  • Bemanning

Prijzen:€ 59,20 p.p. op basis van minimaal 6 personen.
€ 23,50 p.p. voor elke persoon extra.

 
De High Beer

  • 2 uur durende vaart vanuit Heusden
  • Heerlijke, luxe gerechten aan boord
  • Een bierproeverij
  • Bemanning

  Prijzen:€ 59,20 p.p. op basis van minimaal 6 personen.
  € 23,50 p.p. voor elke persoon extra.

  De arrangementen gelden voor minimaal 6 personen (bij minder personen geldt het minimumtarief).
  Natuurlijk kunt u de arrangementen uitbreiden door langer te varen. Langer varen doen we per half uur voor € 62,50 ongeacht het aantal passagiers.

  De prijs van deze rondvaart met High Tea of High Beer is geldig in 2023.

Varen op een Salonboot

Onze kleinste boot is gelijk ook de oudste boot uit 1915. Op onze salonboot, antiek en met zorg onderhouden waant u zich terug in de tijd. Maar wel met alle luxe die u nu gewend bent. De salonboot is geschikt voor gezelschappen tot en met 12 personen. Om het nog aangenamer te maken hebben we diverse gerechten voor u klaar staan voor een heerlijke High Wine of High Beer.

Genieten tijdens uw vaart

Een gezellig dagje weg met uw vrienden of vriendinnen. Dan is een High Wine of een High Beer perfect voor uw gezelschap. Tijdens de 2 uur durende rondvaart vanuit Heusden genieten u van de lekkerste gerechten die wij voor u serveren. 

De gerechten

Een heerlijke high-wine krijgt u geserveerd aan boord tijdens een boottocht van 2 uur. Genieten op het water en ook van heerlijke gerechten. Zo serveren we bijvoorbeeld een groentequiche, dadel met brie, spiesjes met garnalen, amuseglaasje met gerookte kip, amuseglaasje met zalm, broodstengels met seranoham, kaasplankje, paté met chutney, stokbrood met kruidenboter en tapenade, olijven en luxe zoutjes. Per persoon heeft u keuze uit 3 glazen wijn.

Tijdens een 2 uur durende boottocht beginnen we de bierproeverij met een lekker fris Bolleke de Koninck. Ondertussen staan er nootjes op tafel en geniet u van heerlijke hapjes; een kaasplank met brood, broodstengels met seranoham, diverse worstsoorten met mosterd, huzarenslaatje, dadel met spek. Dan vervolgt de proeverij met een blonde Affligem, een heerlijke La Chouffe en tot slot een donker en zwaar Kasteelbier.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • lift

Onze partner

De Rederij

Sinds 1995 varen de schepen van dit rondvaartbedrijf vanuit Heusden de mooiste tochten over de Maas en rivieren op de grens van Brabant en Gelderland. Aan boord verzorgen we mooie rondvaarten met verrassende uitzichten. Feesten en partijen voor elke gelegenheid, van bruiloft tot personeelsfeest en van verjaardag tot zomaar een leuke dag op het water.

Heerlijk dagje op het water

Dit rondvaartbedrijf is een rederij met 3 schepen, gevestigd in het monumentale vestingstadje Heusden. Wij verzorgen rondvaarten en dagtochten naar vele bestemmingen, voor zowel groepen als kleinere gezelschappen of individueel. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor lunch, diners, buffetten, familie-uitjes en bedrijfsfeesten aan boord van één van onze schepen.

Rolstoeltoegankelijkheid

Wiljo beschikt over een lift voor rolstoelen, deze is echter alleen geschikt voor rolstoelen die met de hand worden geduwd. Bij het toilet zijn beugels.


Zeearend heeft een vijftal traptreden om in de salon te komen, hiervoor is een rolstoelgoot aanwezig, welke alleen voor handgeduwde rolstoelen geschikt is. Bij het toilet zijn beugels.

Bereikbaarheid mindervaliden

Minder goed ter been? Navigeer naar het adres 'Waterpoort 1'; u kunt kijken of er beschikbare parkeerplaatsen zijn in de buurt (beperkt aantal plaatsen beschikbaar). Wanneer u onder de Waterpoort door gaat, kunt u zonder traplopen op onze steiger komen.