3-daags Fijnproevers arrangement in de Achterhoek - Sfeervol overnachten in Ruurlo

Bij dit 3-daags Fijnproevers arrangement in de Achterhoek is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een heerlijk ontbijt
  • 1e avond een 3-gangen diner
  • 2e avond een 4-gangen diner

Prijzen:€ 177,00 p.p. op basis van een standaard 2-persoonskamer.
€ 201,00 p.p. op basis van een comfort 2-persoonskamer.

De prijs van dit 3-daags Fijnproevers arrangement in de Achterhoek is geldig tot 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Culinair genieten in de Achterhoek

  Ons restaurant, waar u het hele jaar rond als het ware in de tuin kunt dineren, is sinds 2005 onderscheiden met een Bib Gourmand van de Michelin. De keuken van ons restaurant is Nederlands/Frans. Waar mogelijk wordt gewerkt met producten uit de streek. Kom culinair genieten in de Achterhoek.

Landelijk genieten in Ruurlo

Ons hotel is een kleinschalig en landelijk gelegen hotel in Ruurlo met een prachtige locatie in de Achterhoek. Het hotel beschikt over 9 hotelkamers. In het oude deel van de boerderij vindt u de gezellige bar met een open haard. Het fijnproeversrestaurant bevindt zich in de aangebouwde serre. Tijdens het mooie weer kunt u genieten op het grote terras.

Komt u met de fiets? U kunt uw fiets hier gerust stallen. Heeft u een e-bike dan is opladen van de elektrische fiets hier ook geen probleem.

Sfeervol restaurant

De keuken van ons restaurant is Nederlands/Frans. Waar mogelijk wordt gewerkt met producten uit de streek. Daarnaast staan er ook diverse klassieke Franse gerechten op de menukaart en hebben we een aparte kreeftenkaart. Chef-patron Jos Weel roert al ruim 40 jaar in de pannen en heeft in diverse gerenommeerde bedrijven gewerkt in binnen- en buitenland.

Ria Weel is vinologe en heeft een uitgebreide wijnkaart samengesteld, waarbij de nadruk ligt op wijnen uit Europa. Indien u dit wenst, kunnen we mooie bijpassende glazen wijn serveren bij de gerechten.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Receptie
 • Oplaadpunt

Onze partner

Kleinschalig hotel

Ons hotel is een kleinschalig en landelijk gelegen hotel in Ruurlo met een prachtige locatie in de Achterhoek. Het hotel beschikt over 9 hotelkamers, verschillend van grootte, maar allemaal gezellig ingericht en voorzien van alle comfort. In de oude deel van de boerderij vindt u de gezellige bar met open haard. Het fijnproeversrestaurant, onderscheiden met een Bib Gourmand van de Michelin, bevindt zich in de aangebouwde serre. Tijdens het mooie weer kunt  u genieten op het grote terras. Komt u met de fiets, uw fiets kunt u hier gerust stallen. Heeft u een e-bike, opladen van de elektrische fiets is hier ook geen probleem.

Restaurant

In ons restaurant, onderscheiden met een Bib Gourmand van de Michelin, worden heerlijke gerechten geserveerd. Wanneer het mogelijk is proberen wij ook zoveel mogelijk met streekproducten te werken. Op onze menukaart staan een aantal klassieke Franse gerechten. Voor de zeevruchtliefhebbers hebben wij ook een aparte kreeftenkaart en geniet van de wijnen die op de wijnkaart staan.

Prachtige omgeving - Rust en gastvrijheid

Zodra je de rivier de IJssel over bent en zo’n Achterhoeks landweggetje volgt merk je het direct. De weg is niet recht. Hij slingert, langs grote bomen, door bossen en om boerderijen heen. Je krijgt om de zoveel meter telkens een ander uitzicht. Soms is het een bosrand, dan weer zijn het akkers. Het is niet Hollands meer. Nee, je ziet al rijdend de boerderijen verdwijnen achter houtwallen en boomgroepen en er lopen golvingen tot aan de horizon. En plots heb je weer een vergezicht. Het lijkt net een toneel met verschillende coulissen. Dat is waarom het landschap van de Achterhoek wel een coulisselandschap wordt genoemd. Het is er nog steeds. Het werd in vele honderden jaren door de boerenbevolking opgebouwd en ingericht.

Bezienswaardigheden in de buurt

Naast de rust op het platteland heeft de Achterhoek veel meer te bieden. Op 2,5 kilometer vanaf het hotel ligt één van de fraaiste kastelen van Nederland, Museum More. De kamers in het kasteel zijn te betreden met een ticket van het museum. In het museum hangt ook een collectie met circa 45 schilderijen van de Amsterdamse schilder Carel Willink. Mocht u alleen de omliggende Engelse landschapstuin en de oranjerie willen bezichtigen is dat ook mogelijk voor de niet museum bezoekers. Liever iets ondernemen wat actiever is, op 2 kilometer van het hotel ligt Golfclub ’t Zelle.